SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > NAS > General NAS Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2010, 10:41 AM
popiko popiko is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
popiko is just starting out
Default Iomega ix2-200 dead? light white blinking

hi guys, I have a Iomega ix2-200 2TB .I'm going to turn and does not work.
I get blinking white light.
Someone has this problem.

Thanks to all and sorry for my english.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2010, 10:56 AM
thiggins's Avatar
thiggins thiggins is online now
Mr. Easy
 
Join Date: May 2008
Posts: 9,191
Thanks: 165
Thanked 629 Times in 533 Posts
thiggins is just starting out
Default

There is no white light on the ix2-200.
https://iomega-na-en.custhelp.com/cg...va=20454&p_li=
__________________
Tim Higgins
Managing Editor,SmallNetBuilder.com
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2010, 02:16 PM
popiko popiko is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
popiko is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by thiggins View Post
There is no white light on the ix2-200.
https://iomega-na-en.custhelp.com/cg...va=20454&p_li=
Im sorry just I see the documentation ix2-200...

Flashing White: StorCenter is rebuilding the RAID array.

http://www.iomega.com/support/manual...in.html#ix2200

thanks and sorry
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2010, 03:11 PM
thiggins's Avatar
thiggins thiggins is online now
Mr. Easy
 
Join Date: May 2008
Posts: 9,191
Thanks: 165
Thanked 629 Times in 533 Posts
thiggins is just starting out
Default

Glad to help. That would be a good item for Iomega to add to the online FAQ, eh?
__________________
Tim Higgins
Managing Editor,SmallNetBuilder.com
Reply With Quote
  #5  
Old 09-21-2010, 03:43 AM
popiko popiko is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
popiko is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by thiggins View Post
Glad to help. That would be a good item for Iomega to add to the online FAQ, eh?
Yes , if you dont know the led white xD
Reply With Quote
  #6  
Old 12-13-2010, 04:41 AM
hegars hegars is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hegars is just starting out
Default

I have the same problem with my new ix2 ... rapidly blinking white led.

I contacted support who suggested the following 3 solutions ...

Solution 1
First, please try power cycling the device. To do this, whilst the unit is on, pull the power cable directly from the unit. Then keep the power button held in for 15 seconds.
After that ,reconnect the power cable and boot the device. Does this change the LED Status at all?

Solution 2
Please try and reset the device to factory defaults. This is performed by pressing and keeping the reset button held in for 15 seconds
Let me know the exact response you get when doing this.

Solution3
Please try booting the unit with only 1 disk in the second slot. Let me know how this goes. (will not invalidate any warranty)


None of these solutions worked in my case, but they might work for others?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 08:43 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  400
john9527  160
azazel1024  122
htismaqe  103
sfx2000  87
stevech  74
ColinTaylor  69
AndreyPopov  58
TonyH  54
bbb0777  42
RMerlin  6061
john9527  391
stevech  351
ryzhov_al  280
TeHashX  237
L&LD  232
RogerSC  201
sinshiva  147
sfx2000  134
joegreat  126
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  30087
Old RT-AC68P...  2795
Old Brainstorming...  2699
Old Advice on...  2610
Old Looking for...  2366
Old RT-AC68U...  1912
Old Asus...  1825
Old Issues...  1786
Old Stable...  1694
Old AC-68...  1628
Old Asuswrt-Merli...  212
Old Advice on...  49
Old Brainstorming...  49
Old Looking for...  35
Old RT-AC68P...  33
Old WiFi...  27
Old Stable...  25
Old Issues...  25
Old WiFi Rates  23
Old RT-AC68U...  22


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.