SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-03-2013, 01:30 AM
ariesjunk ariesjunk is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ariesjunk is just starting out
Default

I restore the Windows 8 image and try to find out the cause of the problem once more time. I finally discover the culprit is the network shield of avast anti-virus program. I disable it and everything is normal now. Thanks for the help provided in the forum anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:23 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  318
L&LD  138
john9527  137
stevech  115
azazel1024  115
htismaqe  91
ChristineBCW  75
sfx2000  75
TonyH  68
AndreyPopov  55
RMerlin  5998
john9527  366
stevech  348
ryzhov_al  277
TeHashX  230
L&LD  230
RogerSC  199
sinshiva  147
sfx2000  132
joegreat  126
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  72900
Old Shellshock...  27178
Old Antenna...  3645
Old Asus...  3296
Old Asuswrt-Merli...  2918
Old Simple NAS...  2217
Old Brainstorming...  2018
Old Looking for...  1786
Old RT-AC68P  1479
Old New Router:...  1473
Old Asuswrt-Merli...  313
Old Antenna...  73
Old Brainstorming...  47
Old Simple NAS...  36
Old Looking for...  35
Old Shellshock...  31
Old Asus...  29
Old Asuswrt-Merli...  24
Old WiFi Rates  23
Old Issues...  22


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.