SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2012, 10:21 AM
jerry6 jerry6 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 225
Thanks: 52
Thanked 14 Times in 14 Posts
jerry6 is just starting out
Default Noticed that comps on guest network have access

to other computers on main 2.4 network , they are supposed to be isolated , computer show up on router as on main network not guest , but on that computer it shows it's on guest network ? Whats going on ? Also mac filter accrs is not working it shows that mac addy connected , it never used to as it was on guest , now shows uo even though it's not on allow access mac list
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2012, 12:24 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 8,598
Thanks: 44
Thanked 4,492 Times in 1,905 Posts
RMerlin is just starting out
Default

AP isolation on the guest network is configured on the Guest Network Page - it's the last option at the bottom if I recall.

Note that Guest isolation does not work in AP mode however, as the router has no way to isolate devices that might be connected through the main router rather than the AP.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2012, 02:00 PM
jerry6 jerry6 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 225
Thanks: 52
Thanked 14 Times in 14 Posts
jerry6 is just starting out
Default

It's set at access to intranet off , I take it that means no access to other computers , yet I can still see it and access it's files . It was working properly last week before FW upgrade ,
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2012, 04:57 PM
Builder71 Builder71 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: The Netherlands
Posts: 198
Thanks: 25
Thanked 19 Times in 16 Posts
Builder71 is just starting out
Default

I tested this on 246.19b which I'm still running.
All works as expected with this release.
__________________
ASUS RT-N66U F/W: 374.41_0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 04:15 PM.

Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  399
stevech  158
thelonelycode...  147
L&LD  126
azazel1024  115
KGB7  86
jim769  81
DrTeeth  71
Adamm  64
speedingcheet...  62
RMerlin  4492
stevech  275
ryzhov_al  199
TeHashX  194
RogerSC  166
L&LD  163
joegreat  105
jlake  102
PrivateJoker  93
sinshiva  88
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  32320
Old Asuswrt-Merli...  25703
Old ASUS...  22956
Old Beta Version...  17564
Old 'Heartbleed'...  14385
Old Linksys...  9610
Old Potential...  7965
Old Asus-Merlin...  7163
Old Groundhog...  6452
Old Linksys...  5941
Old Asuswrt-Merli...  220
Old Asuswrt-Merli...  189
Old Linksys...  147
Old ASUS...  125
Old Beta Version...  112
Old Potential...  98
Old Linksys...  79
Old Groundhog...  49
Old Asus router...  43
Old USB drive...  39



Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.