SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2012, 10:21 AM
jerry6 jerry6 is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 203
Thanks: 52
Thanked 13 Times in 13 Posts
jerry6 is just starting out
Default Noticed that comps on guest network have access

to other computers on main 2.4 network , they are supposed to be isolated , computer show up on router as on main network not guest , but on that computer it shows it's on guest network ? Whats going on ? Also mac filter accrs is not working it shows that mac addy connected , it never used to as it was on guest , now shows uo even though it's not on allow access mac list
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2012, 12:24 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 8,471
Thanks: 43
Thanked 4,373 Times in 1,872 Posts
RMerlin is just starting out
Default

AP isolation on the guest network is configured on the Guest Network Page - it's the last option at the bottom if I recall.

Note that Guest isolation does not work in AP mode however, as the router has no way to isolate devices that might be connected through the main router rather than the AP.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2012, 02:00 PM
jerry6 jerry6 is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 203
Thanks: 52
Thanked 13 Times in 13 Posts
jerry6 is just starting out
Default

It's set at access to intranet off , I take it that means no access to other computers , yet I can still see it and access it's files . It was working properly last week before FW upgrade ,
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2012, 04:57 PM
Builder71 Builder71 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: The Netherlands
Posts: 181
Thanks: 23
Thanked 15 Times in 14 Posts
Builder71 is just starting out
Default

I tested this on 246.19b which I'm still running.
All works as expected with this release.
__________________
ASUS RT-N66U F/W: 374.40_0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 06:49 PM.

Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  330
L&LD  150
stevech  146
thelonelycode...  142
azazel1024  113
Adamm  69
KGB7  64
speedingcheet...  59
jim769  54
TeHashX  52
RMerlin  4373
stevech  270
ryzhov_al  199
TeHashX  191
RogerSC  165
L&LD  163
joegreat  104
jlake  98
PrivateJoker  93
sinshiva  85
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  18359
Old Beta Version...  17017
Old ASUS...  16600
Old 'Heartbleed'...  12392
Old Potential...  7529
Old Groundhog...  5977
Old Asus-Merlin...  5830
Old Linksys...  5002
Old Linksys...  4486
Old Any AC68U...  2454
Old Asuswrt-Merli...  160
Old Beta Version...  112
Old Linksys...  108
Old Potential...  98
Old ASUS...  95
Old Groundhog...  49
Old Asus router...  43
Old Linksys...  39
Old Asus-Merlin...  35
Old 'Heartbleed'...  33



Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.