SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-01-2014, 05:39 PM
swamplynx swamplynx is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
swamplynx is just starting out
Default

Factory reset did the trick...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:07 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  419
sm00thpapa  202
stevech  195
azazel1024  179
KGB7  158
jim769  87
philmiami  85
microchip  74
AcostaJA  73
htismaqe  71
RMerlin  5157
stevech  315
ryzhov_al  259
TeHashX  212
RogerSC  187
L&LD  186
joegreat  123
jlake  122
sinshiva  116
sfx2000  112
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  21593
Old Switched...  8965
Old NEW RT-AC68R...  8210
Old ASUS...  7498
Old 3.0.0.4.376.1...  7077
Old ASUS...  6476
Old ASUS RT-AC87...  4232
Old ASUS RTAC68U...  4005
Old ASUS...  3791
Old Netgear...  3773
Old Asuswrt-Merli...  203
Old ASUS...  86
Old Switched...  66
Old NEW RT-AC68R...  57
Old [Q] How to...  56
Old Overclock...  54
Old N66U daily...  47
Old ASUS...  45
Old How many of...  45
Old ASUS...  44


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.