SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS AC Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2013, 03:43 PM
Zarley Z Zarley Z is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Zarley Z is just starting out
Confused Can't connect iPhone 4S

Hello everyone,

New to the forums and could use some help. I just purchased this router, set it up, works great/fast, BUT I'm having trouble connecting my iPhone 4S. I initially had it connected day 1, but upon arriving home from work on day 2, the iPhone was unable to join the 2.4Ghz network. All other connections are fine (LAN, wireless laptop, etc). I'm hoping this doesn't turn into a perpetual need to reboot/reset the router. Does anyone have any suggestions for solving this problem? Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-25-2013, 06:04 PM
canuckle canuckle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 154
Thanks: 16
Thanked 8 Times in 6 Posts
canuckle is just starting out
Default

Try changing the length of the passphrase.
__________________
ASUS RT-AC68U / RMerlin's 374.43_2
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to canuckle For This Useful Post:
  #3  
Old 01-25-2013, 06:10 PM
Zarley Z Zarley Z is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Zarley Z is just starting out
Default

It's actually a hidden network with no passphrase. I just reset the network settings on the iPhone and tried connecting with success. I'll have to see if it maintains connection this time around. If the connection drops again, I'll be back for suggestions, thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2013, 08:29 PM
canuckle canuckle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 154
Thanks: 16
Thanked 8 Times in 6 Posts
canuckle is just starting out
Default

How did you make out Z? What I discovered with several Apple products is that sometimes 10 or 13 character passphrases don't work, no idea why, lol. Seemed to be more of a problem with my E4200.
Reply With Quote
Reply

Tags
asus, iphone, rt-ac66u

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:07 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  419
sm00thpapa  202
stevech  195
azazel1024  179
KGB7  158
jim769  87
philmiami  85
microchip  74
AcostaJA  73
htismaqe  71
RMerlin  5157
stevech  315
ryzhov_al  259
TeHashX  212
RogerSC  187
L&LD  186
joegreat  123
jlake  122
sinshiva  116
sfx2000  112
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  21593
Old Switched...  8965
Old NEW RT-AC68R...  8210
Old ASUS...  7498
Old 3.0.0.4.376.1...  7077
Old ASUS...  6476
Old ASUS RT-AC87...  4232
Old ASUS RTAC68U...  4005
Old ASUS...  3791
Old Netgear...  3773
Old Asuswrt-Merli...  203
Old ASUS...  86
Old Switched...  66
Old NEW RT-AC68R...  57
Old [Q] How to...  56
Old Overclock...  54
Old N66U daily...  47
Old ASUS...  45
Old How many of...  45
Old ASUS...  44


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.