SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-01-2014, 05:39 PM
swamplynx swamplynx is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
swamplynx is just starting out
Default

Factory reset did the trick...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 01:58 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  373
john9527  156
azazel1024  108
htismaqe  96
stevech  95
sfx2000  74
L&LD  61
TonyH  58
ColinTaylor  56
AndreyPopov  53
RMerlin  6033
john9527  378
stevech  350
ryzhov_al  279
TeHashX  236
L&LD  232
RogerSC  199
sinshiva  147
sfx2000  133
joegreat  126
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  17288
Old Brainstorming...  2389
Old RT-AC68P  2347
Old Advice on...  2203
Old Looking for...  2162
Old RT-AC68U...  1574
Old Asus...  1559
Old Issues...  1480
Old AC-68...  1409
Old Stable...  1281
Old Asuswrt-Merli...  130
Old Advice on...  49
Old Brainstorming...  47
Old Looking for...  35
Old Stable...  25
Old Issues...  25
Old WiFi Rates  23
Old RT-AC68U...  22
Old Belkin Pre-N...  21
Old Network...  18


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.