SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2012, 11:21 AM
jerry6 jerry6 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 277
Thanks: 72
Thanked 16 Times in 16 Posts
jerry6 is just starting out
Default Noticed that comps on guest network have access

to other computers on main 2.4 network , they are supposed to be isolated , computer show up on router as on main network not guest , but on that computer it shows it's on guest network ? Whats going on ? Also mac filter accrs is not working it shows that mac addy connected , it never used to as it was on guest , now shows uo even though it's not on allow access mac list
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2012, 01:24 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 12,114
Thanks: 66
Thanked 6,904 Times in 2,801 Posts
RMerlin is just starting out
Default

AP isolation on the guest network is configured on the Guest Network Page - it's the last option at the bottom if I recall.

Note that Guest isolation does not work in AP mode however, as the router has no way to isolate devices that might be connected through the main router rather than the AP.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2012, 03:00 PM
jerry6 jerry6 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 277
Thanks: 72
Thanked 16 Times in 16 Posts
jerry6 is just starting out
Default

It's set at access to intranet off , I take it that means no access to other computers , yet I can still see it and access it's files . It was working properly last week before FW upgrade ,
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2012, 05:57 PM
Builder71 Builder71 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: The Netherlands
Posts: 321
Thanks: 51
Thanked 39 Times in 30 Posts
Builder71 is just starting out
Default

I tested this on 246.19b which I'm still running.
All works as expected with this release.
__________________
ASUS RT-N66U (1.0.1.9) F/W: 374.43_2-07j9527
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 02:34 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  502
john9527  186
huotg01  169
System Error...  149
stevech  140
jegesq  131
L&LD  129
azazel1024  104
hggomes  102
Lethasniper00...  63
RMerlin  6903
john9527  654
stevech  373
ryzhov_al  311
L&LD  273
TeHashX  270
RogerSC  209
hggomes  171
sinshiva  156
sfx2000  145
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  22342
Old SECURITY:...  18408
Old ASUS...  10584
Old ASUS...  7563
Old ASUS...  6841
Old choose a new...  3127
Old Asuswrt-Merli...  2474
Old Bulding...  2256
Old Horrible...  2075
Old Upgraded to...  1757
Old Asuswrt-Merli...  213
Old SECURITY:...  74
Old choose a new...  73
Old ASUS...  59
Old What is dual...  43
Old ASUS...  43
Old Using a UPS...  30
Old ASUS...  29
Old Can you help...  27
Old Need a...  27


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2015 Pudai LLC All Rights Reserved.