SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2013, 10:54 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default Tools-Other Settings Page

My "Tools-Other Settings" page looks weird. Doesn't have the menu bars at the top of the page. I have to hit back to get back to be able to click on any other links. Any changes I make, when I click apply, nothing happens. The page literally starts off with Tools-Other Settings. Almost like what I'm seeing is supposed to be the content of the "Other Settings" tab, however all tabs are gone. I don't remember this page being like this before. Should I reflash? Reason why I checked was because my per IP monitoring isn't working. It is only logging real time but the daily and monthly no longer works.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2013, 11:01 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

Also I incorrectly stated a path to store the log files for the bandwidth monitoring. Should be pointed to a usb drive attached directly the router, however I was testing and tried to put it on my computers desktop. Of course this means nothing to the router. Is there a way to clear this out? Here's a copy and paste of the log:

Jan 27 14:48:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 14:51:52 rstats[492]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 15:03:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...

Thanks. Surely I'm not the only one who's done this. :-)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2013, 11:21 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 10,353
Thanks: 54
Thanked 5,781 Times in 2,359 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by eolew View Post
Also I incorrectly stated a path to store the log files for the bandwidth monitoring. Should be pointed to a usb drive attached directly the router, however I was testing and tried to put it on my computers desktop. Of course this means nothing to the router. Is there a way to clear this out? Here's a copy and paste of the log:

Jan 27 14:48:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 14:51:52 rstats[492]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 15:03:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...

Thanks. Surely I'm not the only one who's done this. :-)
This is probably what is breaking the page. The disk has to be connected directly to the router, and must be referred through his mount point (for example, /mnt/sda1/data_folder/).

To regain access to that page, run these commands (one at a time) on the Run Cmd page:

Code:
nvram set cstats_path=""
nvram set rstats_path=""
nvram commit
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2013, 01:02 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

Thanks, will do and will let you know when I get home. Great work too by the way!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2013, 11:14 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

That did it. Page functions normal and is logging again. I'll attach some storage to it soon and have it saved there. Thanks again!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:52 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  366
john9527  135
stevech  134
azazel1024  129
hggomes  85
noric  83
sfx2000  75
L&LD  69
AndreyPopov  60
Trip  59
RMerlin  5780
stevech  337
john9527  282
ryzhov_al  272
TeHashX  228
L&LD  207
RogerSC  195
sinshiva  146
joegreat  126
sfx2000  124
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  13634
Old Asuswrt-Merli...  12738
Old My...  5467
Old Most stable...  4740
Old RT-AC87R (U)...  3976
Old Thinking of...  3975
Old Connection...  3263
Old [HOW TO]...  3004
Old Can't trust...  2562
Old RT-N66U...  2452
Old Asuswrt-Merli...  122
Old Asuswrt-Merli...  72
Old Connection...  59
Old My...  56
Old [HOW TO]...  50
Old RT-AC87R (U)...  39
Old USB N...  37
Old Most stable...  30
Old New...  28
Old Second new...  27


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.