SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-03-2013, 02:30 AM
ariesjunk ariesjunk is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ariesjunk is just starting out
Default

I restore the Windows 8 image and try to find out the cause of the problem once more time. I finally discover the culprit is the network shield of avast anti-virus program. I disable it and everything is normal now. Thanks for the help provided in the forum anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 02:27 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  476
john9527  191
huotg01  175
stevech  140
System Error...  138
jegesq  129
L&LD  118
hggomes  111
azazel1024  98
RussellInCinc...  64
RMerlin  6885
john9527  652
stevech  372
ryzhov_al  311
L&LD  271
TeHashX  270
RogerSC  208
hggomes  170
sinshiva  156
sfx2000  143
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old SECURITY:...  18289
Old ASUS...  10431
Old Asuswrt-Merli...  7405
Old ASUS...  7118
Old ASUS...  6792
Old choose a new...  2876
Old Asuswrt-Merli...  2439
Old Bulding...  2234
Old Horrible...  2046
Old Upgraded to...  1731
Old Asuswrt-Merli...  83
Old SECURITY:...  74
Old choose a new...  73
Old ASUS...  59
Old What is dual...  43
Old ASUS...  43
Old Using a UPS...  30
Old ASUS...  29
Old Need a...  26
Old Dongle LTE...  25


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2015 Pudai LLC All Rights Reserved.