SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS AC Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2013, 03:43 PM
Zarley Z Zarley Z is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Zarley Z is just starting out
Confused Can't connect iPhone 4S

Hello everyone,

New to the forums and could use some help. I just purchased this router, set it up, works great/fast, BUT I'm having trouble connecting my iPhone 4S. I initially had it connected day 1, but upon arriving home from work on day 2, the iPhone was unable to join the 2.4Ghz network. All other connections are fine (LAN, wireless laptop, etc). I'm hoping this doesn't turn into a perpetual need to reboot/reset the router. Does anyone have any suggestions for solving this problem? Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-25-2013, 06:04 PM
canuckle canuckle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 152
Thanks: 16
Thanked 8 Times in 6 Posts
canuckle is just starting out
Default

Try changing the length of the passphrase.
__________________
ASUS RT-AC68U / Merlin's 374.38_2
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to canuckle For This Useful Post:
  #3  
Old 01-25-2013, 06:10 PM
Zarley Z Zarley Z is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Zarley Z is just starting out
Default

It's actually a hidden network with no passphrase. I just reset the network settings on the iPhone and tried connecting with success. I'll have to see if it maintains connection this time around. If the connection drops again, I'll be back for suggestions, thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2013, 08:29 PM
canuckle canuckle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 152
Thanks: 16
Thanked 8 Times in 6 Posts
canuckle is just starting out
Default

How did you make out Z? What I discovered with several Apple products is that sometimes 10 or 13 character passphrases don't work, no idea why, lol. Seemed to be more of a problem with my E4200.
Reply With Quote
Reply

Tags
asus, iphone, rt-ac66u

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 04:43 PM.

Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  340
thelonelycode...  167
stevech  158
L&LD  138
azazel1024  116
KGB7  72
Adamm  70
jim769  59
speedingcheet...  59
sm00thpapa  55
RMerlin  4394
stevech  271
ryzhov_al  199
TeHashX  193
RogerSC  165
L&LD  163
joegreat  104
jlake  100
PrivateJoker  93
sinshiva  86
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  26927
Old ASUS...  18333
Old Beta Version...  17154
Old 'Heartbleed'...  13100
Old Potential...  7628
Old Linksys...  6779
Old Asus-Merlin...  6360
Old Groundhog...  6096
Old Linksys...  4569
Old Linksys...  3124
Old Asuswrt-Merli...  205
Old Linksys...  133
Old Beta Version...  112
Old ASUS...  107
Old Potential...  98
Old Linksys...  61
Old Groundhog...  49
Old Asus router...  43
Old Managing...  38
Old New Home...  38



Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.