SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS AC Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2013, 03:43 PM
Zarley Z Zarley Z is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Zarley Z is just starting out
Confused Can't connect iPhone 4S

Hello everyone,

New to the forums and could use some help. I just purchased this router, set it up, works great/fast, BUT I'm having trouble connecting my iPhone 4S. I initially had it connected day 1, but upon arriving home from work on day 2, the iPhone was unable to join the 2.4Ghz network. All other connections are fine (LAN, wireless laptop, etc). I'm hoping this doesn't turn into a perpetual need to reboot/reset the router. Does anyone have any suggestions for solving this problem? Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-25-2013, 06:04 PM
canuckle canuckle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 154
Thanks: 16
Thanked 8 Times in 6 Posts
canuckle is just starting out
Default

Try changing the length of the passphrase.
__________________
ASUS RT-AC68U / RMerlin's 374.43_2
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to canuckle For This Useful Post:
  #3  
Old 01-25-2013, 06:10 PM
Zarley Z Zarley Z is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Zarley Z is just starting out
Default

It's actually a hidden network with no passphrase. I just reset the network settings on the iPhone and tried connecting with success. I'll have to see if it maintains connection this time around. If the connection drops again, I'll be back for suggestions, thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2013, 08:29 PM
canuckle canuckle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 154
Thanks: 16
Thanked 8 Times in 6 Posts
canuckle is just starting out
Default

How did you make out Z? What I discovered with several Apple products is that sometimes 10 or 13 character passphrases don't work, no idea why, lol. Seemed to be more of a problem with my E4200.
Reply With Quote
Reply

Tags
asus, iphone, rt-ac66u

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  341
sm00thpapa  230
stevech  185
azazel1024  148
KGB7  138
htismaqe  88
jim769  83
philmiami  77
AcostaJA  69
ColinTaylor  59
RMerlin  5081
stevech  315
ryzhov_al  249
TeHashX  209
RogerSC  187
L&LD  186
joegreat  123
jlake  122
sfx2000  111
sinshiva  111
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old ASUS RT-N66U...  23790
Old NETGEAR...  12990
Old Switched...  7241
Old 3.0.0.4.376.1...  6742
Old NEW RT-AC68R...  6547
Old ASUS...  5946
Old ASUS RTAC68U...  3490
Old Netgear...  3283
Old ASUS...  2966
Old N66U daily...  2841
Old ASUS RT-N66U...  169
Old NETGEAR...  161
Old Switched...  64
Old NEW RT-AC68R...  56
Old ASUS...  55
Old N66U daily...  47
Old Which router...  41
Old ASUS RTAC68U...  41
Old Netgear...  41
Old TP-Link...  38


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.