SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-03-2013, 01:30 AM
ariesjunk ariesjunk is online now
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ariesjunk is just starting out
Default

I restore the Windows 8 image and try to find out the cause of the problem once more time. I finally discover the culprit is the network shield of avast anti-virus program. I disable it and everything is normal now. Thanks for the help provided in the forum anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:47 PM.

Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  401
stevech  156
thelonelycode...  147
L&LD  126
azazel1024  116
KGB7  86
jim769  80
DrTeeth  69
Adamm  64
speedingcheet...  61
RMerlin  4489
stevech  275
ryzhov_al  199
TeHashX  194
RogerSC  166
L&LD  163
joegreat  105
jlake  102
PrivateJoker  93
sinshiva  88
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  32216
Old Asuswrt-Merli...  24921
Old ASUS...  22906
Old Beta Version...  17554
Old 'Heartbleed'...  14368
Old Linksys...  9533
Old Potential...  7957
Old Asus-Merlin...  7141
Old Groundhog...  6444
Old Linksys...  5861
Old Asuswrt-Merli...  220
Old Asuswrt-Merli...  181
Old Linksys...  145
Old ASUS...  125
Old Beta Version...  112
Old Potential...  98
Old Linksys...  79
Old Groundhog...  49
Old Asus router...  43
Old USB drive...  39



Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.