SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-03-2013, 01:30 AM
ariesjunk ariesjunk is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ariesjunk is just starting out
Default

I restore the Windows 8 image and try to find out the cause of the problem once more time. I finally discover the culprit is the network shield of avast anti-virus program. I disable it and everything is normal now. Thanks for the help provided in the forum anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 05:13 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  441
sm00thpapa  202
stevech  196
azazel1024  180
KGB7  157
philmiami  88
jim769  86
microchip  79
htismaqe  74
AcostaJA  73
RMerlin  5169
stevech  315
ryzhov_al  259
TeHashX  212
RogerSC  187
L&LD  186
joegreat  123
jlake  122
sinshiva  118
sfx2000  112
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  25061
Old Switched...  8983
Old NEW RT-AC68R...  8265
Old ASUS...  7581
Old 3.0.0.4.376.1...  7095
Old ASUS...  6766
Old ASUS RT-AC87...  4363
Old ASUS RTAC68U...  4029
Old ASUS...  3826
Old Netgear...  3812
Old Asuswrt-Merli...  247
Old ASUS...  87
Old Switched...  66
Old Overclock...  65
Old [Q] How to...  62
Old NEW RT-AC68R...  57
Old N66U daily...  47
Old ASUS...  45
Old How many of...  45
Old ASUS...  44


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.