SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2013, 10:54 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default Tools-Other Settings Page

My "Tools-Other Settings" page looks weird. Doesn't have the menu bars at the top of the page. I have to hit back to get back to be able to click on any other links. Any changes I make, when I click apply, nothing happens. The page literally starts off with Tools-Other Settings. Almost like what I'm seeing is supposed to be the content of the "Other Settings" tab, however all tabs are gone. I don't remember this page being like this before. Should I reflash? Reason why I checked was because my per IP monitoring isn't working. It is only logging real time but the daily and monthly no longer works.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2013, 11:01 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

Also I incorrectly stated a path to store the log files for the bandwidth monitoring. Should be pointed to a usb drive attached directly the router, however I was testing and tried to put it on my computers desktop. Of course this means nothing to the router. Is there a way to clear this out? Here's a copy and paste of the log:

Jan 27 14:48:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 14:51:52 rstats[492]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 15:03:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...

Thanks. Surely I'm not the only one who's done this. :-)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2013, 11:21 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 10,124
Thanks: 54
Thanked 5,604 Times in 2,304 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by eolew View Post
Also I incorrectly stated a path to store the log files for the bandwidth monitoring. Should be pointed to a usb drive attached directly the router, however I was testing and tried to put it on my computers desktop. Of course this means nothing to the router. Is there a way to clear this out? Here's a copy and paste of the log:

Jan 27 14:48:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 14:51:52 rstats[492]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 15:03:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...

Thanks. Surely I'm not the only one who's done this. :-)
This is probably what is breaking the page. The disk has to be connected directly to the router, and must be referred through his mount point (for example, /mnt/sda1/data_folder/).

To regain access to that page, run these commands (one at a time) on the Run Cmd page:

Code:
nvram set cstats_path=""
nvram set rstats_path=""
nvram commit
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2013, 01:02 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

Thanks, will do and will let you know when I get home. Great work too by the way!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2013, 11:14 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

That did it. Page functions normal and is logging again. I'll attach some storage to it soon and have it saved there. Thanks again!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:42 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  364
stevech  156
KGB7  119
Kel-L  102
sfx2000  98
azazel1024  93
sinshiva  81
john9527  81
fistv  71
F5ing  68
RMerlin  5603
stevech  329
ryzhov_al  266
TeHashX  217
L&LD  192
RogerSC  190
sinshiva  143
joegreat  127
jlake  122
sfx2000  121
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  78320
Old Asuswrt-Merli...  47667
Old [Fork]...  20573
Old Asus locking...  10403
Old ASUS...  8487
Old Incoming...  8069
Old Asuswrt-Merli...  3439
Old Asuswrt-Merli...  3061
Old Thinking of...  2227
Old 376.44 -...  1805
Old Asuswrt-Merli...  393
Old Asuswrt-Merli...  215
Old [Fork]...  136
Old Asus locking...  125
Old Connection...  55
Old ASUS...  50
Old [HOW TO]...  50
Old Incoming...  44
Old 376.44 -...  40
Old Use the same...  35


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.