SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-03-2013, 01:30 AM
ariesjunk ariesjunk is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ariesjunk is just starting out
Default

I restore the Windows 8 image and try to find out the cause of the problem once more time. I finally discover the culprit is the network shield of avast anti-virus program. I disable it and everything is normal now. Thanks for the help provided in the forum anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:52 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  363
john9527  151
azazel1024  118
stevech  110
htismaqe  103
sfx2000  78
L&LD  75
TonyH  67
AndreyPopov  53
ColinTaylor  52
RMerlin  6027
john9527  377
stevech  350
ryzhov_al  279
TeHashX  233
L&LD  232
RogerSC  199
sinshiva  147
sfx2000  133
joegreat  126
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Shellshock...  27641
Old Asuswrt-Merli...  14730
Old Brainstorming...  2306
Old Looking for...  2088
Old RT-AC68P  2076
Old Advice on...  1943
Old RT-AC68U...  1483
Old Asus...  1455
Old Issues...  1385
Old AC-68...  1323
Old Asuswrt-Merli...  122
Old Advice on...  48
Old Brainstorming...  47
Old Looking for...  35
Old Shellshock...  31
Old Stable...  25
Old Issues...  25
Old WiFi Rates  23
Old RT-AC68U...  22
Old Belkin Pre-N...  21


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.