SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-07-2012, 06:55 PM
dinlondon dinlondon is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
dinlondon is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by dinlondon View Post
Thanks for the suggestion, I downloaded a trial and it looks great. Helped me identify the issue I have... couldn't create a directory... need to check parent folder permissions. Any suggestions for best way to do this? Again, please excuse my ignorance.
I have answered my own question... Stupidly I'd let a Mac create an iTunes library on the same shared drive. I just deleted all the small Mac files it left behind and hey presto, everything works perfectly again. Strange.
Reply With Quote
  #12  
Old 12-20-2012, 07:42 PM
jbombs16 jbombs16 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jbombs16 is just starting out
Default

So it is recommended that the hard drive have it's own power supply?

Was thinking about picking up a cheaper 1tb passport drive but am worried it won't get enough power from the router.

Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 12-20-2012, 08:47 PM
RocketJSquirrel RocketJSquirrel is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: California, USA
Posts: 148
Thanks: 15
Thanked 13 Times in 11 Posts
RocketJSquirrel is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by jbombs16 View Post
So it is recommended that the hard drive have it's own power supply?
Yes! Do not rely on USB power.
Reply With Quote
  #14  
Old 12-20-2012, 10:09 PM
jsmiddleton4 jsmiddleton4 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 236
Thanks: 14
Thanked 9 Times in 9 Posts
jsmiddleton4 is just starting out
Default

I use 2.5 inch laptop type external drive and the dual usb cable, one for power, y cable type thing.

Never have any trouble with "USB Power".
Reply With Quote
  #15  
Old 12-21-2012, 11:53 AM
ric2001 ric2001 is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
ric2001 is just starting out
Default WD Elements

I have a 1 TB WD Elements drive hooked up and it works great. It's USB powered.
Reply With Quote
  #16  
Old 12-21-2012, 12:16 PM
Hothersale Hothersale is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 39
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
Hothersale is just starting out
Default

I have a 2TB WD My Passport running off USB power with no problems. No Y-cable either. It's hard to know which drives will work well and which won't, so just make sure wherever you buy from has good return policy.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:52 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  363
john9527  151
azazel1024  118
stevech  110
htismaqe  103
sfx2000  78
L&LD  75
TonyH  67
AndreyPopov  53
ColinTaylor  52
RMerlin  6027
john9527  377
stevech  350
ryzhov_al  279
TeHashX  233
L&LD  232
RogerSC  199
sinshiva  147
sfx2000  133
joegreat  126
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Shellshock...  27641
Old Asuswrt-Merli...  14730
Old Brainstorming...  2306
Old Looking for...  2088
Old RT-AC68P  2076
Old Advice on...  1943
Old RT-AC68U...  1483
Old Asus...  1455
Old Issues...  1385
Old AC-68...  1323
Old Asuswrt-Merli...  122
Old Advice on...  48
Old Brainstorming...  47
Old Looking for...  35
Old Shellshock...  31
Old Stable...  25
Old Issues...  25
Old WiFi Rates  23
Old RT-AC68U...  22
Old Belkin Pre-N...  21


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.