SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2012, 08:24 PM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default USB thumb drive GUI problem

Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2012, 11:51 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 10,353
Thanks: 54
Thanked 5,781 Times in 2,359 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by jlsenter1 View Post
Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Check the System Log for further details as to what is actually happening. It's possible that you have filesystem corruption preventing the disks from being mounted properly. Also, some USB drives come with a special hidden partition that can cause issues (such as those old U3-labeled drives).
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2012, 07:07 AM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default No log info

Checked the logs. Nothing associated with drives / mounting. Drive does not have hidden partition. Will re-format drive.

Regards,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 05:50 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  366
john9527  135
stevech  134
azazel1024  129
hggomes  84
noric  83
sfx2000  75
L&LD  69
AndreyPopov  60
Trip  59
RMerlin  5780
stevech  337
john9527  282
ryzhov_al  272
TeHashX  228
L&LD  207
RogerSC  195
sinshiva  146
joegreat  126
sfx2000  124
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  13910
Old Asuswrt-Merli...  12752
Old My...  5474
Old Most stable...  4763
Old RT-AC87R (U)...  3999
Old Thinking of...  3978
Old Connection...  3267
Old [HOW TO]...  3008
Old Can't trust...  2578
Old RT-N66U...  2481
Old Asuswrt-Merli...  122
Old Asuswrt-Merli...  73
Old Connection...  59
Old My...  56
Old [HOW TO]...  50
Old RT-AC87R (U)...  39
Old USB N...  37
Old Most stable...  30
Old New...  28
Old Second new...  27


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.