SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2012, 11:21 AM
jerry6 jerry6 is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 269
Thanks: 66
Thanked 16 Times in 16 Posts
jerry6 is just starting out
Default Noticed that comps on guest network have access

to other computers on main 2.4 network , they are supposed to be isolated , computer show up on router as on main network not guest , but on that computer it shows it's on guest network ? Whats going on ? Also mac filter accrs is not working it shows that mac addy connected , it never used to as it was on guest , now shows uo even though it's not on allow access mac list
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2012, 01:24 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 11,491
Thanks: 61
Thanked 6,393 Times in 2,628 Posts
RMerlin is just starting out
Default

AP isolation on the guest network is configured on the Guest Network Page - it's the last option at the bottom if I recall.

Note that Guest isolation does not work in AP mode however, as the router has no way to isolate devices that might be connected through the main router rather than the AP.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2012, 03:00 PM
jerry6 jerry6 is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 269
Thanks: 66
Thanked 16 Times in 16 Posts
jerry6 is just starting out
Default

It's set at access to intranet off , I take it that means no access to other computers , yet I can still see it and access it's files . It was working properly last week before FW upgrade ,
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2012, 05:57 PM
Builder71 Builder71 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: The Netherlands
Posts: 320
Thanks: 51
Thanked 39 Times in 30 Posts
Builder71 is just starting out
Default

I tested this on 246.19b which I'm still running.
All works as expected with this release.
__________________
ASUS RT-N66U (1.0.1.9) F/W: 374.43_2-06j9527
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:30 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  362
L&LD  122
john9527  117
htismaqe  100
azazel1024  92
stevech  86
jegesq  76
huotg01  76
watusi  54
ColinTaylor  54
RMerlin  6392
john9527  502
stevech  357
ryzhov_al  298
TeHashX  263
L&LD  255
RogerSC  205
sinshiva  149
sfx2000  137
hggomes  128
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old New AC68...  9436
Old Why not...  8227
Old ASUS RT-N66U...  5679
Old RT-AC66U...  3426
Old Why ASUS?  2365
Old NAS...  1835
Old Help Plz:...  1598
Old Asus...  1494
Old OpenVPN...  1405
Old Remote...  1352
Old Why not...  81
Old Remote...  45
Old New AC68...  36
Old Whats going...  27
Old RT-N66U...  26
Old The future...  26
Old Extension...  26
Old What are the...  25
Old ASUS RT-N66U...  25
Old OpenVPN...  24


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.