SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2013, 11:21 PM
woland woland is offline
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
woland is just starting out
Confused DLNA access control. How?

Hi,
I'm trying to restrict access to the DLNA server to only one station.
I found that it is possible to do via telnet by modifying iptables.
Quote:
iptables -I INPUT 3 -p udp --dport 1900 -s 192.168.xx.yy -j ACCEPT
iptables -I INPUT 4 -p tcp --dport 8200 -s 192.168.xx.yy -j ACCEPT
iptables -I INPUT 5 -p udp --dport 1900 -j DROP
iptables -I INPUT 6 -p tcp --dport 8200 -j DROP
But i do not know how to store this modification and how to automatically apply this on each boot. Which file to edit, where? Please help...
I'm runnig latest stock FW, 3.0.0.4.270
Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2013, 01:14 AM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 12,177
Thanks: 66
Thanked 6,972 Times in 2,820 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by woland View Post
Hi,
I'm trying to restrict access to the DLNA server to only one station.
I found that it is possible to do via telnet by modifying iptables.

But i do not know how to store this modification and how to automatically apply this on each boot. Which file to edit, where? Please help...
I'm runnig latest stock FW, 3.0.0.4.270
Thanks.
Can't be done with Asus's firmware.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RMerlin For This Useful Post:
  #3  
Old 02-03-2013, 04:13 AM
woland woland is offline
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
woland is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by RMerlin View Post
Can't be done with Asus's firmware.
Thanks, got it. Will wait for your next stable version based on new busybox...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 06:10 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  524
john9527  184
System Error...  171
huotg01  165
stevech  150
L&LD  142
jegesq  138
hggomes  90
azazel1024  89
RussellInCinc...  71
RMerlin  6971
john9527  665
stevech  375
ryzhov_al  311
L&LD  275
TeHashX  271
RogerSC  211
hggomes  176
sinshiva  156
sfx2000  145
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old [CLOSED]...  44867
Old SECURITY:...  18684
Old ASUS...  10959
Old ASUS...  8171
Old Asus...  4792
Old choose a new...  3506
Old Bulding...  2336
Old Horrible...  2155
Old dd-wrt for...  1959
Old What is dual...  1895
Old [CLOSED]...  338
Old Asus...  101
Old SECURITY:...  74
Old choose a new...  73
Old ASUS...  59
Old What is dual...  44
Old ASUS...  43
Old Can you help...  40
Old dd-wrt for...  36
Old How to build...  32


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2015 Pudai LLC All Rights Reserved.