SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2012, 08:24 PM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default USB thumb drive GUI problem

Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2012, 11:51 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 8,533
Thanks: 44
Thanked 4,457 Times in 1,888 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by jlsenter1 View Post
Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Check the System Log for further details as to what is actually happening. It's possible that you have filesystem corruption preventing the disks from being mounted properly. Also, some USB drives come with a special hidden partition that can cause issues (such as those old U3-labeled drives).
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2012, 07:07 AM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default No log info

Checked the logs. Nothing associated with drives / mounting. Drive does not have hidden partition. Will re-format drive.

Regards,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 01:03 PM.

Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  362
thelonelycode...  167
stevech  152
L&LD  129
azazel1024  115
KGB7  76
Adamm  71
jim769  67
speedingcheet...  57
sm00thpapa  53
RMerlin  4457
stevech  271
ryzhov_al  199
TeHashX  194
RogerSC  165
L&LD  163
joegreat  104
jlake  100
PrivateJoker  93
sinshiva  87
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  29861
Old ASUS...  19632
Old Beta Version...  17279
Old 'Heartbleed'...  13505
Old Asuswrt-Merli...  7978
Old Potential...  7700
Old Linksys...  7651
Old Asus-Merlin...  6613
Old Groundhog...  6208
Old Linksys...  4665
Old Asuswrt-Merli...  215
Old Linksys...  135
Old Beta Version...  112
Old ASUS...  110
Old Potential...  98
Old Asuswrt-Merli...  73
Old Linksys...  61
Old Groundhog...  49
Old Asus router...  43
Old Managing...  38



Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.