SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2012, 08:24 PM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default USB thumb drive GUI problem

Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2012, 11:51 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 8,593
Thanks: 44
Thanked 4,487 Times in 1,904 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by jlsenter1 View Post
Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Check the System Log for further details as to what is actually happening. It's possible that you have filesystem corruption preventing the disks from being mounted properly. Also, some USB drives come with a special hidden partition that can cause issues (such as those old U3-labeled drives).
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2012, 07:07 AM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default No log info

Checked the logs. Nothing associated with drives / mounting. Drive does not have hidden partition. Will re-format drive.

Regards,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 10:53 PM.

Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  401
stevech  153
thelonelycode...  152
L&LD  126
azazel1024  119
KGB7  86
jim769  80
DrTeeth  69
Adamm  66
speedingcheet...  63
RMerlin  4487
stevech  275
ryzhov_al  199
TeHashX  194
RogerSC  166
L&LD  163
joegreat  105
jlake  102
PrivateJoker  93
sinshiva  88
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  31695
Old Asuswrt-Merli...  23258
Old ASUS...  22614
Old Beta Version...  17512
Old 'Heartbleed'...  14261
Old Linksys...  9336
Old Potential...  7926
Old Asus-Merlin...  7081
Old Groundhog...  6417
Old Linksys...  5629
Old Asuswrt-Merli...  218
Old Asuswrt-Merli...  175
Old Linksys...  144
Old ASUS...  125
Old Beta Version...  112
Old Potential...  98
Old Linksys...  78
Old Groundhog...  49
Old Asus router...  43
Old USB drive...  39



Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.