SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-03-2013, 02:30 AM
ariesjunk ariesjunk is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ariesjunk is just starting out
Default

I restore the Windows 8 image and try to find out the cause of the problem once more time. I finally discover the culprit is the network shield of avast anti-virus program. I disable it and everything is normal now. Thanks for the help provided in the forum anyway.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:35 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  512
L&LD  239
stevech  157
john9527  121
jegesq  116
System Error...  110
azazel1024  92
Samir  87
Rankdropper84  85
Kel-L  77
RMerlin  7346
john9527  758
stevech  383
ryzhov_al  314
L&LD  302
TeHashX  276
RogerSC  215
hggomes  206
sinshiva  161
sfx2000  148
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  105449
Old Asuswrt-Merli...  42259
Old Asus...  29833
Old Login...  28379
Old dd-wrt for...  13286
Old Entware-arm...  5247
Old Home Mesh...  3617
Old AC3200 worth...  2642
Old At what...  2545
Old End of the...  2107
Old Asuswrt-Merli...  603
Old Asus...  325
Old Asuswrt-Merli...  271
Old dd-wrt for...  165
Old Entware-arm...  57
Old Forgo...  44
Old Home Mesh...  42
Old ZyXEL...  38
Old Fear and...  35
Old Lag issues...  35


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2015 Pudai LLC All Rights Reserved.