SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2012, 10:21 AM
jerry6 jerry6 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 266
Thanks: 61
Thanked 16 Times in 16 Posts
jerry6 is just starting out
Default Noticed that comps on guest network have access

to other computers on main 2.4 network , they are supposed to be isolated , computer show up on router as on main network not guest , but on that computer it shows it's on guest network ? Whats going on ? Also mac filter accrs is not working it shows that mac addy connected , it never used to as it was on guest , now shows uo even though it's not on allow access mac list
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2012, 12:24 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 10,021
Thanks: 54
Thanked 5,530 Times in 2,274 Posts
RMerlin is just starting out
Default

AP isolation on the guest network is configured on the Guest Network Page - it's the last option at the bottom if I recall.

Note that Guest isolation does not work in AP mode however, as the router has no way to isolate devices that might be connected through the main router rather than the AP.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2012, 02:00 PM
jerry6 jerry6 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 266
Thanks: 61
Thanked 16 Times in 16 Posts
jerry6 is just starting out
Default

It's set at access to intranet off , I take it that means no access to other computers , yet I can still see it and access it's files . It was working properly last week before FW upgrade ,
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2012, 04:57 PM
Builder71 Builder71 is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: The Netherlands
Posts: 291
Thanks: 49
Thanked 38 Times in 30 Posts
Builder71 is just starting out
Default

I tested this on 246.19b which I'm still running.
All works as expected with this release.
__________________
ASUS RT-N66U (1.0.1.4) F/W: 374.43_2-01j9527
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 01:18 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  477
azazel1024  148
stevech  138
KGB7  128
sinshiva  113
hggomes  91
Kel-L  91
fistv  84
sfx2000  78
microchip  76
RMerlin  5529
stevech  322
ryzhov_al  265
TeHashX  215
RogerSC  188
L&LD  188
sinshiva  140
joegreat  123
jlake  122
sfx2000  118
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  74279
Old Asuswrt-Merli...  58810
Old Asuswrt-Merli...  25390
Old [Fork]...  9626
Old Asus locking...  9178
Old ASUS...  7081
Old Incoming...  6199
Old Asus...  5373
Old Share What...  3095
Old Asus RT87 -...  2828
Old Asuswrt-Merli...  392
Old Asuswrt-Merli...  389
Old Asuswrt-Merli...  137
Old Asus locking...  125
Old [Fork]...  90
Old Asus...  52
Old ASUS...  49
Old Inherited PC...  45
Old Connection...  40
Old 376.44 -...  40


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.