SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2013, 10:54 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default Tools-Other Settings Page

My "Tools-Other Settings" page looks weird. Doesn't have the menu bars at the top of the page. I have to hit back to get back to be able to click on any other links. Any changes I make, when I click apply, nothing happens. The page literally starts off with Tools-Other Settings. Almost like what I'm seeing is supposed to be the content of the "Other Settings" tab, however all tabs are gone. I don't remember this page being like this before. Should I reflash? Reason why I checked was because my per IP monitoring isn't working. It is only logging real time but the daily and monthly no longer works.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2013, 11:01 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

Also I incorrectly stated a path to store the log files for the bandwidth monitoring. Should be pointed to a usb drive attached directly the router, however I was testing and tried to put it on my computers desktop. Of course this means nothing to the router. Is there a way to clear this out? Here's a copy and paste of the log:

Jan 27 14:48:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 14:51:52 rstats[492]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 15:03:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...

Thanks. Surely I'm not the only one who's done this. :-)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2013, 11:21 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is online now
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 9,638
Thanks: 48
Thanked 5,140 Times in 2,170 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by eolew View Post
Also I incorrectly stated a path to store the log files for the bandwidth monitoring. Should be pointed to a usb drive attached directly the router, however I was testing and tried to put it on my computers desktop. Of course this means nothing to the router. Is there a way to clear this out? Here's a copy and paste of the log:

Jan 27 14:48:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 14:51:52 rstats[492]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...
Jan 27 15:03:15 cstats[495]: Problem loading c:\users\vm\desktop\. Still trying...

Thanks. Surely I'm not the only one who's done this. :-)
This is probably what is breaking the page. The disk has to be connected directly to the router, and must be referred through his mount point (for example, /mnt/sda1/data_folder/).

To regain access to that page, run these commands (one at a time) on the Run Cmd page:

Code:
nvram set cstats_path=""
nvram set rstats_path=""
nvram commit
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2013, 01:02 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

Thanks, will do and will let you know when I get home. Great work too by the way!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2013, 11:14 PM
eolew eolew is offline
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
eolew is just starting out
Default

That did it. Page functions normal and is logging again. I'll attach some storage to it soon and have it saved there. Thanks again!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 06:31 PM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  391
sm00thpapa  206
stevech  187
azazel1024  166
KGB7  148
jim769  86
philmiami  79
AcostaJA  73
htismaqe  69
damir  60
RMerlin  5139
stevech  315
ryzhov_al  258
TeHashX  211
RogerSC  187
L&LD  186
joegreat  123
jlake  122
sinshiva  114
sfx2000  112
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  12626
Old Switched...  8793
Old NEW RT-AC68R...  7947
Old ASUS...  7049
Old 3.0.0.4.376.1...  7009
Old ASUS...  5318
Old ASUS RTAC68U...  3910
Old ASUS RT-AC87...  3764
Old Netgear...  3694
Old ASUS...  3614
Old Asuswrt-Merli...  141
Old ASUS...  75
Old Switched...  66
Old NEW RT-AC68R...  57
Old Overclock...  51
Old [Q] How to...  48
Old N66U daily...  47
Old ASUS...  45
Old How many of...  45
Old ASUS RTAC68U...  41


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.