SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > ASUS N Routers & Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 11-28-2012, 12:42 AM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 9,678
Thanks: 48
Thanked 5,158 Times in 2,181 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by rirusssma View Post
Hey, Merlin, lfbb,

I was wondering, considering that my LAN port# 1 is out, if I would Activate/enable The Dual WAN and set the secondary to LAN, would the router randomly select Port#2 or #3 or #4? Does it by default select LAN Port#1?

Just wondering.

Thanks,

Regards.-
No, it asks you which port you want to use.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #22  
Old 11-29-2012, 06:11 AM
rirusssma rirusssma is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 29
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
rirusssma is just starting out
Default

Merlin,

I did a assign LAN Port #1 -2-3-4 to WAN hoping for a resuscitation of Port #1 with no positive results; just trying anything before the 'ultimate' send back or decide and just live with 3 LAN ports.

Thanks for your help.

Regards.-
Reply With Quote
  #23  
Old 11-29-2012, 09:53 AM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 9,678
Thanks: 48
Thanked 5,158 Times in 2,181 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Your port is defective, otherwise a factory default reset would have fixed any potential configuration issue.
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #24  
Old 12-03-2012, 03:40 PM
rirusssma rirusssma is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 29
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
rirusssma is just starting out
Default

Thank you Merlin ....

Regards.-
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 05:04 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  419
sm00thpapa  202
stevech  195
azazel1024  179
KGB7  158
jim769  87
philmiami  85
AcostaJA  73
microchip  73
htismaqe  71
RMerlin  5157
stevech  315
ryzhov_al  259
TeHashX  212
RogerSC  187
L&LD  186
joegreat  123
jlake  122
sinshiva  116
sfx2000  112
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  21203
Old Switched...  8965
Old NEW RT-AC68R...  8200
Old ASUS...  7486
Old 3.0.0.4.376.1...  7077
Old ASUS...  6448
Old ASUS RT-AC87...  4222
Old ASUS RTAC68U...  4000
Old ASUS...  3781
Old Netgear...  3772
Old Asuswrt-Merli...  200
Old ASUS...  86
Old Switched...  66
Old NEW RT-AC68R...  57
Old [Q] How to...  56
Old Overclock...  54
Old N66U daily...  47
Old ASUS...  45
Old How many of...  45
Old ASUS...  44


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.