SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > Wireless Networking > ASUS Wireless > Asuswrt-Merlin

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2012, 08:24 PM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default USB thumb drive GUI problem

Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2012, 11:51 PM
RMerlin's Avatar
RMerlin RMerlin is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Posts: 10,121
Thanks: 54
Thanked 5,600 Times in 2,303 Posts
RMerlin is just starting out
Default

Quote:
Originally Posted by jlsenter1 View Post
Currently running 3.0.0.4.246.20 on RT-AC66u. Running a 2gb and 8gb thumb drive on USB. Takes two power cycles for drives to mount. After mounting, Network Map shows both drives mounted. After a period of time, the 2gb GUI shows no device yet the drive is functional. I have seen this behavior on the past 4 releases.

Regards,
Check the System Log for further details as to what is actually happening. It's possible that you have filesystem corruption preventing the disks from being mounted properly. Also, some USB drives come with a special hidden partition that can cause issues (such as those old U3-labeled drives).
__________________
Asuswrt-Merlin: Customized firmware for Asus routers
Github: github.com/RMerl - Twitter: RMerlinDev
See the sticky post for more info.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2012, 07:07 AM
jlsenter1 jlsenter1 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
jlsenter1 is just starting out
Default No log info

Checked the logs. Nothing associated with drives / mounting. Drive does not have hidden partition. Will re-format drive.

Regards,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:20 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  365
stevech  157
KGB7  121
Kel-L  102
sfx2000  98
azazel1024  93
sinshiva  84
john9527  81
fistv  70
hggomes  67
RMerlin  5599
stevech  329
ryzhov_al  266
TeHashX  217
L&LD  192
RogerSC  190
sinshiva  143
joegreat  127
jlake  122
sfx2000  121
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Asuswrt-Merli...  78178
Old Asuswrt-Merli...  46977
Old [Fork]...  20210
Old Asus locking...  10352
Old ASUS...  8315
Old Incoming...  8041
Old Asuswrt-Merli...  3393
Old Asuswrt-Merli...  3035
Old Thinking of...  2185
Old Any reason...  1980
Old Asuswrt-Merli...  393
Old Asuswrt-Merli...  215
Old [Fork]...  136
Old Asus locking...  125
Old Connection...  55
Old [HOW TO]...  50
Old ASUS...  49
Old Incoming...  44
Old 376.44 -...  40
Old Use the same...  35


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.