SmallNetBuilder Forums
Go Back   SmallNetBuilder Forums > LAN & WAN > Routers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #71  
Old 02-02-2013, 12:44 AM
tipstir tipstir is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: South Florida
Posts: 1,627
Thanks: 0
Thanked 35 Times in 35 Posts
tipstir is just starting out
Send a message via AIM to tipstir Send a message via Yahoo to tipstir Send a message via Skype™ to tipstir
Default

http://www.amazon.com/review/R2PXMI5...wasThisHelpful
Reply With Quote
  #72  
Old 02-04-2013, 06:10 PM
coxhaus coxhaus is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: texas
Posts: 374
Thanks: 1
Thanked 17 Times in 17 Posts
coxhaus is just starting out
Default

Well I ordered a TP-ER6120 router. It will be here by the end of the week. I will be moving over to Time Warner Cable next week so the router will be here just in time. I am sorry Cisco sold off their small router network part of the company. Guess I will learn to run on different brands now.
Reply With Quote
  #73  
Old 02-04-2013, 09:25 PM
tipstir tipstir is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: South Florida
Posts: 1,627
Thanks: 0
Thanked 35 Times in 35 Posts
tipstir is just starting out
Send a message via AIM to tipstir Send a message via Yahoo to tipstir Send a message via Skype™ to tipstir
Default

Quote:
Originally Posted by coxhaus View Post
Well I ordered a TP-ER6120 router. It will be here by the end of the week. I will be moving over to Time Warner Cable next week so the router will be here just in time. I am sorry Cisco sold off their small router network part of the company. Guess I will learn to run on different brands now.
The old Linksys company was better but in the end these companies get taken over then drop so fast. Great you have made a wise investment. You'll be happy with your new ER6120 like I am!
Reply With Quote
  #74  
Old 02-06-2013, 06:49 PM
coxhaus coxhaus is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: texas
Posts: 374
Thanks: 1
Thanked 17 Times in 17 Posts
coxhaus is just starting out
Default

I received my TP-ER6120 router today. I upgraded the firmware first thing. I then had to change the router from NAT to Classic mode to support my internal routed network. I do like the sophisticated DHCP on this router. I sure do like to be able to set reservations for DHCP. Next week I will get my high speed internet with Time Warner cable systems. Right now it is only running at 6 meg on my ATT DSL connection but all is good.
I still have a lot of work on my reconfiguration of my network.
Attached Images
File Type: jpg photo.jpg (51.2 KB, 26 views)
Reply With Quote
  #75  
Old 02-07-2013, 09:13 AM
bondbear bondbear is offline
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bondbear is just starting out
Default

Hello!

Does TP-Link have support for Mac VPN clients? Anyone using TL-6020/6120 with VPN to Mac clients that can share their experiences/tips?

Need to do VPN from the road (MBP -> iMac) but the h/w is not supported for post-Lion thus something simple as Back to My Mac is not available.

I'm thinking about biting the bullet & going H/W VPN function on broadband router instead ... just can't find a good write-up/review on what works for Apple stuff.

Thank you.
Bob
Reply With Quote
  #76  
Old 02-14-2013, 05:24 PM
tipstir tipstir is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: South Florida
Posts: 1,627
Thanks: 0
Thanked 35 Times in 35 Posts
tipstir is just starting out
Send a message via AIM to tipstir Send a message via Yahoo to tipstir Send a message via Skype™ to tipstir
Default

Quote:
Originally Posted by coxhaus View Post
I received my TP-ER6120 router today. I upgraded the firmware first thing. I then had to change the router from NAT to Classic mode to support my internal routed network. I do like the sophisticated DHCP on this router. I sure do like to be able to set reservations for DHCP. Next week I will get my high speed internet with Time Warner cable systems. Right now it is only running at 6 meg on my ATT DSL connection but all is good.
I still have a lot of work on my reconfiguration of my network.
You got some tape backups their still your using a much better router. Share with us who you manage with the new upgrade from Time Warner.
Reply With Quote
  #77  
Old 02-17-2013, 01:53 AM
coxhaus coxhaus is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: texas
Posts: 374
Thanks: 1
Thanked 17 Times in 17 Posts
coxhaus is just starting out
Default

I donít manage anyone or their network. I have been retired for 5 years. The rack and stuff is just left over from my network days. The short rack fits in a closet and keeps everything organized so I just keep using it.
Reply With Quote
  #78  
Old 03-20-2013, 05:21 PM
coxhaus coxhaus is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: texas
Posts: 374
Thanks: 1
Thanked 17 Times in 17 Posts
coxhaus is just starting out
Default

I think I have found a problem with the ER-6120 router using an access list. I want to block all DNS but my local providerís DNS server. I added an access list to permit DNS from local provider
ANY 209.18.47.61/32 Allow DNS LAN Always

I then added a deny all DNS.
ANY ANY Block DNS LAN Always
DNS is blocked at this point. I tried adding priority 1 to the allow statement which did not fix it. Would someone confirm what I found? Does anybody see an error with what I am trying to do? The router is fast otherwise.
Reply With Quote
  #79  
Old 03-20-2013, 06:25 PM
coxhaus coxhaus is offline
Very Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: texas
Posts: 374
Thanks: 1
Thanked 17 Times in 17 Posts
coxhaus is just starting out
Default

I just figured out the issue. If I allow 192.168.0.1 the router instead of the outside DNS address then it will work. The router is the DNS relay. The router is blocking the LAN side before the router translates the DNS to the outside WAN address
Reply With Quote
  #80  
Old 03-23-2013, 12:58 PM
chaleyp chaleyp is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
chaleyp is just starting out
Confused Any update regarding TL-ER6120 security issue?

Hi guys,

Just wondering if you have any new updates regarding the security issue(s) with the TL-ER6120 ?

Which other similar routers would you guys recommend? I just need something without any known security issues (or at least all issues fixed) and a good/decent firewall.

Have a great day!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 05:22 AM.


Top 10 Stats
Top Posters* Top Thanked
RMerlin  365
john9527  148
azazel1024  134
stevech  117
htismaqe  99
L&LD  97
sfx2000  77
TonyH  71
AndreyPopov  56
ChristineBCW  54
RMerlin  6019
john9527  374
stevech  349
ryzhov_al  277
TeHashX  232
L&LD  231
RogerSC  199
sinshiva  147
sfx2000  133
joegreat  126
Most Viewed Threads* Hottest Threads*
Old Shellshock...  27544
Old Asuswrt-Merli...  11469
Old Antenna...  3958
Old Simple NAS...  2414
Old Brainstorming...  2219
Old Looking for...  1991
Old RT-AC68P  1903
Old Advice on...  1644
Old RT-AC68U...  1406
Old Asus...  1338
Old Asuswrt-Merli...  94
Old Antenna...  73
Old Brainstorming...  47
Old Advice on...  47
Old Simple NAS...  36
Old Looking for...  35
Old Shellshock...  31
Old Stable...  25
Old Issues...  24
Old WiFi Rates  23


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006-2014 Pudai LLC All Rights Reserved.